Контакт

Без разлика дали замислувате голем проект или барате инспирација, ние сме тука да го обликуваме совршенството. Дозволете ни да Ве водиме беспрекорно од концепт до создавање, разгорувајќи ја Вашата имагинација на патот.

Телефон

+389 72 242 190
+389 78 232 992

Е-пошта

krug.inzenering@gmail.com

Локација

Емил Зола 27, Скопје

Социјални мрежи