за нас

Ние сме студио каде што искуството и идеите на архитекти од две генерации се спојуваат во заеднички културен мотив – создавање на добра архитектура.

Учествуваме во создавањето на архитектура која грациозно се проткајува низ сложениот мозаик на просторни, историски, технолошки, и социјални размислувања.

Нашиот пристап е посветен на обликување на современи структури, карактеризирани со спој на архитектурна теорија, темелно истражување и набљудување на локации на местата, како и пионирско испитување и експериментирање со најнови материјали и техники за изградба.

0 +
Реализирани проекти
1 k+
Среќни клиенти
0 +
Години искуство

Нашата приказна

Започнува со заедничко верување – верувањето дека архитектурата ги претвора соништата во реалност и внесува значителни промени во животот.

Во Круг Инженеринг, создаваме искуства. Нашиот пристап насочен кон клиентот гарантира дека секој дизајн е огледало на вашите соништа. Ние ја поставуваме Вашата визија во срж’та на секој проект, а нашата посветеност на деталите и транспарентноста овозможуваат Вашите соништа да се оживеат.

Трансформирање на соништата

во архитектонски чуда

Нашиот тим носи уникатен спој на уметност и иновации во нашето студио. Со око за естетика и непоколеблива посветеност на поместување на границите на дизајнот, ние го претвораме секој проект во уметничко дело. Нашите дизајни не постојат само, туку зборуваат, предизвикуваат емоции и раскажуваат приказни. Втемелени во принципите на структурен интегритет и одржливост, гарантираме дека нашите креации не се само убави творби, туку структури кои се изградени да траат. Разновидноста на нашите инспирации, богатството на нашите искуства и длабочината на нашите културни влијанија се вткаени заедно за да ја создадат целта на нашето студио. Од работни канцеларии, згради, до пријатни домови кои го загреваат срцето, ние оставаме трага на широк спектар на проекти. Секој од нив е доказ за нашата посветеност и беспрекорниот сплет на нашите различни вештини.

Со нашиот работен процес, до реализација на Вашиот дом, канцеларија, зграда...

Нашите вредности

Секој избор на дизајн е воден од длабоко разбирање на архитектонските, уметничките, културните, граѓанските, еколошките, и економските елементи кои го обликуваат карактерот на секој проект.

Креативност и иновации

Следењето врвен квалитет во сите елементи на дизајнот, од материјали до реализација, е наша основна посветеност. Вниманието на деталите и извонредноста се клучни приоритети.

Пристап насочен кон клиентот

Принципите на одржлив дизајн, како што се еколошки материјали, енергетска ефикасност и одговорност за животната средина, се сè поважни во денешната дизајнерска индустрија.

Квалитет и Извонредност

Почитувањето на етичките стандарди и интегритетот во сите деловни практики, вклучувајќи ги правичните цени, транспарентноста и чесноста, е основна вредност за нашето студио.

Одржливост

Исполнувањето на роковите на проектот, ефективното управување со времето и ефикасноста во извршувањето на проектот се високо ценети вредности во нашето студио.

Интегритет и Етика

Почитувањето на етичките стандарди и интегритетот во сите деловни практики, вклучувајќи ги правичните цени, транспарентноста и чесноста, е основна вредност за нашето студио.

Управување со време и Ефикасност

Исполнувањето на роковите на проектот и доставувањето на време е од клучно значење. Ефективното управување со времето и ефикасноста во извршувањето на проектот се високо ценети вредности во нашето студио.

Контактирајте нѐ

Дали имате визија или Ви треба инспирација за 
Вашиот проект? Ги оживуваме идеите, од концепт 
до реализација.
Контакт информации: