Дизајн на ентериер

Во Круг, веруваме дека добро дизајнираните простори ги обликуваат искуствата и го збогатуваат животот. Нашата страст за дизајн на ентериер оди подалеку од естетиката, со цел да создадеме персонализирани средини што ќе го одразуваат Вашиот животен стил и аспирации.

Нашиот пристап кон дизајн на ентериер

Персонализирани консултации

Започнете го вашето дизајнерско патување со персонализирана консултација. Нашите експерти за дизајн на ентериер одвојуваат време да ги разберат вашите преференции, начин на живот и визија, осигурувајќи се дека секоја одлука за дизајн ја одразува Вашата личност.

Креативни визионери

Во нашето студио за дизајн имагинацијата се среќава со експертизата. Ги оживуваме концептите, спојувајќи ги боите, текстурите и мебелот за да изработиме ентериери кои се и визуелно зачудувачки и функционално исклучителни.

Фукнционална извонредност

Веруваме дека функционалноста е камен-темелник на одличниот дизајн. Од планирање на просторот до избор на мебел, секој елемент е прецизно избран за да го оптимизира Вашиот простор, создавајќи хармоничен баланс помеѓу формата и функцијата.

Одржлив дизајн

Стремете се кон еколошки живот со нашата посветеност на практиките за одржлив дизајн. Ние интегрираме еколошки материјали и енергетски ефикасни решенија за да се осигураме дека Вашиот простор е одговорно структуриран покрај стилскиот дизајн.

Нашите услуги за дизајн на интериер опфаќаат

Станбени ентериери

Креирајте го Вашиот дом со карактер и стил. Нашите услуги за дизајн на станбен ентериер внесуваат топлина, удобност и софистицираност во секоја соба, создавајќи светилиште што го одразува Вашиот вкус и начин на живот.

Комерцијални ентериери

Подобрете ја вашата деловна средина со нашата експертиза за комерцијален дизајн на ентериер. Ние создаваме простори кои не само што ги импресионираат клиентите, туку и ја зголемуваат продуктивноста и благосостојбата на вработените.

Дизајн во угостителство

Оставете траен впечаток кај гостите со нашите услуги за дизајн на угостителство. Од хотели до ресторани и кафулиња, изработуваме ентериери кои оставаат траен впечаток и создаваат незаборавни искуства.

Дизајн прилагоден за мебел

Подобрете го Вашиот простор со мебел по нарачка дизајниран исклучиво за Вас. Нашите сопствени услуги за дизајн на мебел гарантираат дека секое парче совршено одговара на Вашиот стил и очекувања за просторот.

Нашиот проект за дизајн прецизно ја опишува секоја фаза на планирање, а пакетот проектна документација вклучува:

Забелешка:

По изготвувањето на проектната документација, можеме да понудиме сет на надзор и мониторинг на изградбата со цел реализација на проектот и контрола на инвестицијата на инвеститорот.

Ви треба помош?

Дозволете ни низ разговор да ја разбереме Вашата визија, цели и како можеме да ги претвориме Вашите идеи во неверојатна реалност.